zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Badmode trends voor de zomer

Badmode trends voor de zomer

De badmode voor deze zomer domineert met frisse kleuren en etnische invloeden.
De badmode straalt dit seizoen een en al optimisme uit. Bikini's in felle kleuren maken het dynamisch en jong. Eendelige badpakken gaan voor stijlvol zwart en warme, intense tinten. Etnische invloeden zijn subtiel aanwezig.

Eéndelige badpakket in alle stijl en comfort

Eendelige badpakken blijven goed vertegenwoordigd en maken vaak deel uit van de meer exclusieve cruisecollecties die een totaallook bieden. Die reiken van badpakken over kaftans, strandjurken en pareo's tot tunieken en pantalons in lichte stoffen. De bijhorende zonnehoed, strandtas en slippers maken de strandlook compleet.
Badpakken met ingewerkte beugels en een elastische strook ter hoogte van de buik bieden steun, flatteren het figuur en camoufleren vetrolletjes. Ze beantwoorden aan de steeds grotere vraag van vrouwen die niet meer zo strak in hun vel zitten. Diepe V-decolletés en asymmetrische drapages spelen helemaal op het modebeeld in en houden het stijlvol en vrouwelijk.

Bikini's van strapless tot sportief

Bandeaubikini's zijn aan een sterke opmars bezig. Vooral modellen met een fijn bandje dat vanuit het midden van de bikini vertrekt, doen het goed. Deze discrete haltersluiting vermijdt witte strepen op de schouders en zorgt er tegelijk voor dat de bikinitop mooi op zijn plaats blijft. Ook de driehoeksmodellen met de typische koordjes opzij aan de slip, een erfenis uit de jaren zeventig, blijven sterk aanwezig. In het jonge, sportievere genre is de combinatie van een bikinitop en een boardshort populair.
Vaak worden de drie stuks samen gekocht: bikini met slip en bijpassende boardshort. Bij de gekledere bikini's zien we tops met mooie drapages en hogetailleslips die de buik bedekken. Ingewerkte ceintuurtjes maken het extra elegant.
Soms worden er ook kralen in de bikinitop verwerkt, wat het geheel een etnisch accent geeft.

Flower power bloemmotieven

Bloemmotieven zijn overal in het modebeeld aanwezig en dus uiteraard ook in de badmode. Ze variëren van gestileerde prints in basiskleuren tot veelkleurige exotische motieven in alle tinten van groen, blauw en roze. Retro badmutsen met kunststof bloemen zijn weer helemaal hip. Polka dots in felle kleuren of in zwart-wit uit de jaren vijftig duiken massaal op. Haakwerk en artisanale details keren terug naar de jaren zeventig terwijl fluo accenten uit de jaren tachtig vorm krijgen in computerbewerkte motieven. Vintage in een hip jasje.

Zie ook volgende artikels:

Lavande SWK 2008
Kledingtips
Fringe bikini
Badkleding onderhouden
Figuurtype
kleding verzorgen
Hoe draag je…
Ideale bikini
Bikini zelf maken
Nepartikelen
Recente zoekopdrachten:
http://www.zoetie.eu/badmode_voor_de_zomer.htm | bikini met bijpassende badmuts | welke slip bij een figuurtype | strapless strandjurk bijbehorende badpak | badmuts met retro bloemen | bikini met bijpassende boardshort | retro badmutsen belgie |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -