zoetie: dť body en beauty-portaalsite van BelgiŽ & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

cellulite

cellulite

Wat is cellulite en hoe verschilt het van vet?

Cellulite is een soort vetweefsel in de onderhuidse laag van de huid die banden van verbindingsweefsel bevat.
Dit verbindingsweefsel, dat in dikte variŽert en met vette cellen geregen, wordt op zijn plaats gehouden door een netwerk van vezels dat ons lichaam beschermt, dat onze spieren en organen beschermt, wordt het ook omringd door een vloeistof dat zowel het voedt als het van een efficiŽnt afvalsysteem voorziet.
Wanneer uw lichaamssysteem goed werkt, worden de afvalproducten verwijderd uit het lichaam.
Wanneer de vetten, de vloeistoffen en de toxine diep in de huid (onder de epidurale laag) worden opgesloten wordt het verbdingsweefstel dik en harder, waardoor een ingedeukt effect te zien is.
Aangezien wij ouder worden, verdunt de laag van de huid, resulterend in de gegolfte verschijning van cellulite.

Wat is het verschil tussen cellulite en vet?

Hoewel iedereen een vlotte laag vet heeft, hangen de individuele bedragen van gewicht, levensstijl en genetica af.
Deze vette laag is een isolatie voor het lichaam en beschermt de organen, de spieren en de zenuwen.
Cellulite, enerzijds, is klonterig en heeft geen opvullende werking.
Het komt slechts op bepaald gebied van het lichaam voor: de dijen, de billen, de buik en de borsten.
Wanneer de mensen cellulite krijgen, neigt het om op de hals en de buik te zijn. Cellulite is noodzakelijk geen factor van lichaamsgewicht. U moet niet zwaar zijn om cellulite te hebben.
Hoewel het dieet en de levensstijl cellulite vorming beÔnvloeden, wordt een groot deel van cellulite samengesteld van toxine en vet die in het lichaam opbouwen, en kunnen vrouwen van om het even welke grootte, gewicht en lichaamsstructuur beÔnvloeden.

Hoe kan ik cellulite van de hand doen?
Ik heb over dure room gehoord u voor dit kunt kopen, maar zij werkelijk werkt?
Het hangt af hoe u het ' werk ' bepaalt. De room van Cellulite, zoals die alpha- hydroxy zuren (AHAs) bevatten, vermindert en verhindert de verschijning van cellulite door de elasticiteit van de huid van de huid te verbeteren.
Samen met verhoogde omloop en een verandering van dieet en levensstijl, verminderen sommige van deze producten de verschijning van cellulite door het netwerk van verbindingsweefsel te versterken.
Houd in gedachten dat zodra u ophoudt met het gebruik van deze room, de huid op zijn originele staat terugkomt.
Aangezien u permanent de natuurlijke eigenschappen niet hebt veranderd.
Naast het gebruiken van room, zijn er andere behandelingen voor cellulite. Sommigen omvatten: Endermologie De machine Endermologie, die in Frankrijk over een decennium wordt geleden, ontwikkeld is gevonden om een meetbaar effect te hebben in het bestrijden van cellulite.
Het gebruikt rollen en het zachte zuiging om diep de beÔnvloede gebieden te masseren, die de omloop verhogen met 200 percent (handmassage verhoogt de omloop door 60 percent). De toxine en de abnormale wateropbouw worden verdreven aangezien de verbindingsvezels worden uitgerekt.
Endermologie ook exfoliates van de huid, die het zacht en zijdeachtig verlaat. De verhoogde omloop zal u een natuurlijke energieverhoging geven. Denk aan een lichaamskous te dragen aangezien een technicus in werking de suctioning rollen over uw lichaam stelt dat zich op de cellulite-bereden gebieden concentreert (u kunt een beetje zoals een menselijke hoover voelen).
De zittingen lopen tussen 35-45 minuten en twee keer per week gewoonlijk geleid. De meeste salons bieden slechts een minimumcursus van 14 behandelingen met prijzen die gaan van £350 tot £500 aan. …ťn enkele zitting kan tussen £25 en £30 kosten.

  

8 cellulite Dos en don'ts

Denkt u slechts de vette mensen cellulite krijgen? Of dat drinkwater doet het van de hand maar niet de oefening? Wij scheiden het feit van de fictie...

1. Cellulite is eenvoudig vals vet. Cellulite is meestal vet die is beschadigd en het resultaat van slechte omloop en drainage geweest. Dr. Elizabeth Dancey, een cosmetisch geneeskundevakman van Londen en een auteur van The solution to Cellulite, zegt dat de vette cellen van vrouwen van vezels worden gehouden die niet zo dicht zoals mensen onderling worden verbonden.

2. Cellulite is een erfelijke iets. Enkel aangezien sommige families voor bepaalde ziekten vatbaar zijn, is de mogelijkheid van extreme cellulite te krijgen ook zo. Maar de hormonen, het dieet en de levensstijl spelen een belangrijke rol, zodat als uw moeder en grootmoeder cellulite hebben of cellulite hadden, betekent het niet om te zeggen dat u het niet kunt beÔnvloeden. Daarom neemt u verzorgt u zich beter direct.

3. Dat u cellulite heeft en dat dit komt doordat u te zwaar bent is ťťn van de gemeenschappelijkste mythen en kan zeer frustrerend zijn voor die mensen die niet te zwaar zijn. Meer dan 80 percent van vrouwen in de westerse wereld hebben cellulite aan ťťn of andere graad en dat omvat skinny mensen en zelfs supermodels. Houd bovenop uw gewicht vermijden ' yo-yoing ', wat het verbindingsweefsel in uw huid uitrekt en cellulite slechter maakt. En als de boete van uw gewicht, probeert om geen meer te verliezen te verminderen cellulite. Maar veel kans dat het verschil zal maken heeft u niet.

4. Het wordt slechter aangezien u jammer genoeg ouder wordt, voor de meerderheid van ons, is dit waar, zegt Dr. Dancey. Cellulite begint zich te vormen zodra de oestrogeenniveaus bij puberteit stijgen, en men zou moeten herinneren dat het een degeneratieve voorwaarde is. Aangezien de jaren overgaan, neigen wij minder actief te zijn, gezet op gewicht en de huid verdunt. Dientengevolge, krijgen de vette cellen grotere, ondersteunende vezelsrek, omloopdalingen, wordt meer vloeistof opgesloten en het puckering effect maakt cellulite duidelijker. Om onnodige hoeveelheden die toxine tegen te houden in opgesloten vloeistof opbouwen, die op de slechtste overtreders worden verminderd: cafeÔne, alcohol en nicotine.

5. Zal het drinkwater cellulite Vals verbeteren. Het zal niet de voorwaarde bevestigen. De meesten van ons zijn meer ontwaterd.
Nochtans is het nodig om 1,5 liter water te drinken een dag om een gezond lymfatisch systeem te handhaven om afvalproducten te verwijderen en waterniveaus in uw huid te houden op optimaal niveau. Voor wat betreft water, beginlichaam drie keer per week in uw douche en massage die naar het hart om lymfedrainage en uw algemene omloop op te voeren borstelen.

6. De oefening zal cellulite gladstrijken. Hoewel het het niet van de hand zal doen, zelfs atleten hebben cellulite. Het feit dat het uitwerken de omloop verbetert, bovenmatige vloeistof verwijdert en spieren stemt, betekent dat de huid meer vlot zal kijken, ongeacht cellulite. Om uw omloop te bevorderen en lymfatische drainage op te voeren moet u aan uw diafragma en maagspieren als zuiger denken, zo moet u uw geheel lichaam voor een half uur lang aŽrobics uitoefeningen uitoefenen. Vijf keer per week voor beste resultaten. Deze oefeningen omvatten: dansen, het cirkelen, zitten-UPS, hurkzit en beenkrullen en eindig met lange rek.

7. Een gezond dieet zal cellulite niet werkelijk verhinderen. Natuurlijk, is een gezond dieet altijd een goed idee, maar het betekent niet dat u cellulite helemaal niet zult krijgen. ' Wij weten dat het anti-oxyderend vrije basissen neutraliseren, die worden betrokken bij de oorzaak van cellulite en verbeteren microcirculatie, ' zeggen Dr. Dancey. De essentiŽle vetzuren, zoals Omega 3 en 6, zijn ook anti-inflamatory en verminderen cellen die samen plakken. Zij adviseert veel gekleurd fruit en groenten, vooral broccoli en bosbessen, samen met vissenolie in uw dieet, terwijl troepvoedsel en kunstmatige zoetmiddelen moeten vermeden worden.

8. Liposuctie is niet zo het enige antwoord. Zelfs als u zich de £3000 prijsmarkering kunt veroorloven, is het uw laatste thuishaven voor het verplaatsen van gebieden van koppige vette stortingen en het kan die kaasachtige cellulite zelfs niet verwijderen. In feite, is het een traumatische procedure die uw systeem van de bloedsomloop kon schaden. De levensstijl, het dieet, de oefening,het  lichaam borstelen en de massage met het de contouren aangeven van producten die mariene uittreksels, cafeÔne of jeneverbessenolie bevatten nemen prioriteit op uw anti-anti-cellulitelijst.

Zie ook volgende artikels:

Het beste van Dior
Onmisbare make-up
De 5-minuten manicure
home made spa
Zomer make-up
Bugdet mascara
Beautyzonden
Witte tanden
Algemene makeup tips
Parfumquiz
Recente zoekopdrachten:
cellulitis peuter | cellulites bij peuters | peuter heeft cellulites | cellulites borsten | peuter met cellulita | kinderen met cellulite | cellulite bij kind |
Fringe bikini dť trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -