zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Het beste van Dior

Het beste van Dior

Petje af voor Christian Dior voor wie het blijkbaar een fluitje van een cent is om eindeloos opmerkelijke producten te blijven ontwikkelen.  Van glamoureuze oogschaduwen tot nachtcrèmes.  Dior levert producten waarbij iedereen klaar is voor “the red carpet”.  Hieronder geven we eens een top 7 van de beste zaken die Dior op de markt zet.

Op 7 staat de Dior Pro Cheeks Ultra Radiant Blush

Wordt uw eigen makeup kunstenaar en geef jezelf een stralende gloed met deze zuiver, romige gloss.  Het is tevens een product dat veel wordt gebruikt voor modellen op een modeshow. Wie wil nu niet lijken als een catwalkmodel?

6: Dior Bronze Self-Tanner Shimmering Glow Body

Geef uw zonnebank een schop onder zijn kont en kies voor deze zelf-bruinende crème die de huid tegen vrije radicalen beschermt.  Uw huid zal er uitzien alsof u een 4 weken lange vakantie aan de Middellandse Zee heeft gehad.

5: Dior Capture Totale Multi-Perfection Crème

Krijg de RX voor het minimaliseren van de tekenen van ouder worden.  Dit wordt met een speciaal bestandsdeel ‘Longoza’ mogelijk. Longoza is een ongewone plant die enkel in Madagascar wordt gevonden.  Het helpt de huid meer elastisch te maken, terwijl de verschijning van donkere vlekken wordt verminderd.  Al na 1 keer zult u een verschil merken.

4: Dior Diorshow Eyecolor

De eyecolor van Diorshow bezorgt een maximale nauwkeurigheid tengevolge van zijn buitgewone borstelprestatie.  Het maakt geen vlekken en is waterproof.  Bijgevolg kunt u een rijke kleur bereiken die vlot presenteert voor alle dagen, regen of droog.

3: Dior Diorshow Unlimited Mascara

Het krullen van uw wimpers naar een hoger niveau met deze mascara.  Het heeft zo’n fascinerend potentieel. Mooie krulwimpers met de diorshow unlimited mascara.

2: Dior Lip Maximizer

Tenzij u al gezegend bent met een stel prachtig tuitende lippen zult u Angelina Jolie benijden.  Deze lip maximizer zal u hetzelfde effect geven. Vergeet de collageeninjecties en ga voor deze vanille en munt lip maximizer van Dior.

1: Dior J’adore

Wat had u gedacht, Met een weinig van deze klassieke geur zal uw zoetst gevoel ontsteken zoals u in een euforische bui bent van damascus, pruimorchideeën en amaranthout.  Het is een veelzijdig parfum dat u kunt gebruiken voor alle dagen, op het werk, thuis of wanneer u weggaat.  Verwen jezelf zoals de echte celeberties met het beste van Dior.  Let wel op dat u hiermee geen Dior-verslaafde wordt. Het zou nog wel eens kunnen dat u nadien niets anders meer wilt gebruiken…

Zie ook volgende artikels:

Onmisbare make-up
De 5-minuten manicure
home made spa
Zomer make-up
Bugdet mascara
Beautyzonden
Witte tanden
Algemene makeup tips
Parfumquiz
cellulite
Recente zoekopdrachten:
dior lip maximizer test | beste dior producten | christian dior lip maximizer helpt het | mooiste dior product | zijn capture total van dior goede producten | longoza plant | dior producten |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -