zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Waarom houten speelgoed kopen

Waarom houten speelgoed kopen

Speelgoed is er tegenwoordig in bijzonder veel verschillende modellen en uitvoeringen. Het is niet meer evident om een keuze te maken. Toch moet je je afvragen wat nu het beste is voor jouw kind, en wat het budget is dat hiervoor beschikbaar kan of mag gesteld worden. Bovendien is speelgoed sterk leeftijdsgebonden en zal de uitdaging erin bestaan om de motorische- of verstandelijke ontwikkeling van jouw kind te stimuleren.

Een grote groep van speelgoed is het “houten speelgoed”. Het grote verschil tegenover speelgoed van kunststof is dat houten speelgoed over het algemeen genomen toch wel een pak duurder is. Maar vaak genomen is houten speelgoed dan wel duurzamer.
Waarom zou men kiezen voor houten speelgoed boven speelgoed van kunststof?

  1. Bij de ontwikkeling van plastic of kunststof speelgoed komen schadelijke stoffen vrij, dit is niet zo bij houten speelgoed.
  2. Wetenschappers zijn het er nog niet helemaal over eens, maar recente studies toonden aan dat kinderen die steeds speelden in een omgeving met plastic speelgoed tot 20 keer meer schadelijke stoffen (kankerverwekkende stoffen) binnennemen als waneer zij in een omgeving met houten speelgoed spelen.
    Deze analyse is gebeurd in 12 verschillende Vlaamse kleuterscholen, verspreid over alle provincies.
  3. Hout is duurzamer, zeker wanneer het van een goede kwaliteit is kan het een hele leven meegaan. Vraag het maar na: oudere mensen zullen wel nog ergens hun speelgoed van vroeger liggen hebben. In vele gevallen zal dat om houten speelgoed zijn. Het speelgoed van kunststof zal het meestal niet overleefd hebben…
Nu in aanbieding in de rubriek van houten speelgoed:

Loopfiets beertje

Loopfiets beertje

Loopfiets vespa

Loopfiets vespa

Houten poppenwagen

Houten poppenwagen

Houten speelgoed kan online besteld worden, of via de gewone speelgoedwinkel aangekocht. De prijzen van webwinkels liggen over het algemeen ietsje lager dan fysieke winkels, daar webwinkel geen dure uitstalramen en personeelskosten hebben.
Benieuwd welke leuke koopjes je kan doen in de speelgoedwinkel www.best4kids.be?
Surf dan snel naar deze online speelgoedwinkel en beslis zelf!

Zie ook volgende artikels:

Verkeerde vrienden
16 jaar en fuiven
Kiezen voor 1 kind
Recente zoekopdrachten:
waarom hout speelgoed | http://www.zoetie.eu/houten_speelgoed_kopen.htm | verantwoord houten speelgoed | waarom houten speelgoed kopen | te dure speelgoed | zoetie.eu | speelgoed verantwoord hout |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -