zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

kledingadvies: Hoe draag je…

kledingadvies: Hoe draag je…

Een kledingstuk kan nog zo mooi en trendy zijn, maar als het verkeerd wordt gedragen dan kan je je look wel vergeten. Als vrouw moet je op de hoogte blijven van wat je met elkaar kan combineren en welke kleuren bij elkaar passen om geen gezichtverlies te lijden. Zoetie heeft voor jou een kleine samenvatting van hoe je bepaalde kleding moet dragen.

De kokerrok
De kokerrok mag deze dagen zeker niet ontbreken aan jouw collectie kleding voor deze komende herfst en winter.
Een kokerrok ziet er zeker uitdagend uit en bovendien verbergen ze helemaal niets. Alle lichaamsrondingen worden geknuffeld.  Om het best geflatteerd te worden met een kokerrok combineer je best bovenkledij met een lichte kleur op een donkerkleurige kokerrok.  Je kan kiezen voor donkere kleuren (die je slanker laten lijken) of je kan kiezen voor lichtere kleuren die hier en daar accenten leggen.
Om een kokerrok te dragen zoek je best bovenkledij die het bovenste van jouw rok bedekken.  Let erop dat het niet te ver naar onderen komt.  Een goede vuistregel is dat het niet veel dieper mag komen dan de brede kan van je heupen.
Je kan er ook een blazertje bij dragen, en wanneer je goed slank bent is het misschien een leuk ideetje om als bovenstukje een topje of een bloesje te dragen waarboven je een riem (zo’n mooie brede) die je om je middel hangt.

De lange rok
Hier kies je best voor een slank of strak topje om de algemene stijl slank te houden.  Zorg er wel voor dat het topje niet veel verder dan onder je heupen komt.
Een lange rok combineer je best met de schoenen die bij de rok en bovenstuk passen.  Hier kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een algemene look met daarboven een gewoon truitje.  De schoentjes zijn dan gympjes.  Wanneer je iets meer gekleed wil zijn kan je een kasjmieren truitje aantrekken met ballerinaschoentjes.

De tuniek of kaftan
Benlangrijk bij de tuniek is dat je een lange broek (of jeans) gaat dragen.  meestal is dit een casual look, waarvoor je best ook platte schoenen gebruikt. Ga hier geen hoge hakken of laarzen bij dragen.  Misschien is het ook beter dat je hier geen te propere schoenen onder draagt.  Broeken met wijde pijpen doe je liever ook niet.  Hierdoor lijk je eerder een luchtballon dan een trendy girl.

De volledig donkere outfit.
Zwart maakt slank en verdoezelt gemakkelijk foutjes, maar laat je hierdoor niet altijd in het zwart kleden. 
Wanneer je kiest voor volledig zwart moet je er wel op letten dat je er op den duur niet Gothic gaat uitzien.  Hiervoor geeft Zoetie je de volgende tips:
Gebruik altijd iets dat breekt, een lederen riem of iets van wol of satijn.
Maak er geen depressieve look van, dus gebruik eerder sierlijke schoenen, die niet lomp uitvallen.
Altijd handig is om toch een tikkeltje lippenstift te gebruiken zodat dat beetje kleur het zwart gaat breken.

Getailleerde jasjes
Jasjes die getailleerd zijn scoren wel lekker. Kies uit jasjes uit gewone stof of zelfs uit stoffen die meer wol bevatten.  Maar let er wel op dat je er niet bijloopt zoals een opgehangen tomaat.  Jasjes sluiten aan onder je oksels maar kunnen uiteraard wel nog dichtgeknoopt worden.  gebruik bij deze jasjes dan ook geen wijde andere kledij. Wat wel kan is een licht truitje of shirtje.

Zie ook volgende artikels:

Lavande SWK 2008
Kledingtips
Fringe bikini
Badkleding onderhouden
Figuurtype
kleding verzorgen
Badmode voor de zomer
Ideale bikini
Bikini zelf maken
Nepartikelen
Recente zoekopdrachten:
wat dragen onder tuniek | wat te dragen omder tuniek | hoe draag je een tuniek | hoe draag je een lange kokerrok | wat draag je onder een kokerrok | hoe draag je een kokerrok | wat draag ik op een kokerrok |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -