zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Paris Hilton

Paris Hilton

Paris Hilton is geboren op 17 februari 1981 in New York City. Ze is officieel gezegd een Amerikaanse society-ster, model, zangeres en actrice. Net als haar zus en tevens 'partybabe' Nicky Hilton is zij de kleindochter van Conrad Hilton, de oprichter van de Hilton Hotels Corporation. Door het grote familiekapitaal is ze in staat zich een uitbundige levensstijl te veroorloven. Paris Hilton zal een deel van het Hilton Hotel Corporation erven van haar vader wanneer hij komt te overlijden.

Paris kwam in de spotlights doordat ze op ieder 'hip' feestje aanwezig was en altijd duidelijk liet merken dat ze er was. Sinds ze te zien is geweest in een zelfgemaakte seksvideo met haar toenmalige vriendje Rich Salomon is ze met de ergste losbolligheid gestopt. Ze zag haar kans en het is haar gelukt een succesvolle carrière op te bouwen. Ondanks haar tegensputteren is de video op DVD uitgebracht met als titel '1 Night in Paris'. Een rechtzaak had geen zin, die verloren ze. Paris dacht even na en besloot toestemming te geven in ruil voor een flinke som geld. Well done Paris!
Meer roem lag haar in 2003 in het verschiet toen ze met Nicole Richie de realityserie 'The Simple Life' startte. Ze ging hierin met Nicole naar Arkansas, waar ze bij een boerengezin gingen wonen. Voor het eerst in haar leven moest Paris werken!
In 2004 zorgde ze voor opschudding door John Kerry te helpen met zijn campagne 'Rock the vote', samen met P. Diddy. Hoewel ze regelmatig in de spotlights trad voor deze campagne, gaf Paris alles behalve het goede voorbeeld door op de stemdag niet te stemmen. In 2005 speelde ze in de film 'House of Wax' de rol van Paige Edwards. Dit was haar eerste rolletje waarmee ze wat aandacht trok, maar veel stelde het nog steeds niet voor.
Op dit moment is Paris druk bezig met opnames voor haar eerste CD. Daarnaast is ze ook bezig met het ontwerpen van een juwelen- en handtassenlijn, samen met haar zus. Dit doet ze niet voor het eerst, want ze heeft al kledingwinkels onder de naam 'Lapeche'.

Binnen Hollywood zorgt Paris ook regelmatig voor opschudding. In de zomer van 2005 was ze haar hondje Tinkerbell kwijt. Zij loofde een enorm geldbedrag uit voor de eerlijke vinder. Een week later had zij haar hondje plotseling weer terug, en zei ze dat haar buurvrouw hem had gevonden. De hele actie leek slechts op aandacht gericht te zijn. Later is ook uitgekomen dat zij een nieuw hondje heeft, omdat Tinkerbell niet meer in haar handtas paste.
In datzelfde jaar werd ook haar persoonlijke gsm/note-book gestolen. Haar volledige telefoonboek met nummers van velen celebs kwam op straat te liggen en werd op internet gezet. Deze personen kregen veel last van telefoontjes van fans en ook een aantal pikante foto's kwamen uit, waarop Paris topless te zien is of al tongzoenend met een ander meisje.
In 2006 ontstaat er opnieuw opschudding over het al dan niet bestaan van een tweede seksvideo. In deze video zou Hilton seks hebben gehad met Playboymodel Nicole Marie Lenz.

 

Zie ook volgende artikels:

Wie is Gwen Stefanie?
Miley Cyrus
Christopher Atkins
Recente zoekopdrachten:
paris hilton sexsvideo | paris hilton tongzoenend met ander meisje |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -