zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

vingerkussen, vingerzuigen, nekkussen en zuigzoenen

vingerkussen, vingerzuigen, nekkussen en zuigzoenen

VINGERKUSSEN
In je lippen zitten meer zenuwen dan in je vingers. En ze zijn zachter. Dus zijn ze veel gevoeliger dan jouw vingers. Raak tussen het kussen door je partners lippen eens aan met je vingertoppen. Aai ze. Druk er zachtjes op. Het voelt goed om lippen aan te raken en de lippen zelf vinden het ook heerlijk.
Gebruik je lippen niet alleen om er die van een ander mee te verkennen, experimenteer ook eens met vingerkussen. Behalve dat het sensueel is, is het ook een goeie manier om even te pauzeren tussen het kussen door, zodat jullie allebei wat kunnen rusten en ondertussen toch geprikkeld blijven en uitkijken naar meer.

VINGERZUIGEN
Als je vingerkussen leuk vindt, kun je nog een stap verder gaan en voorzichtig jouw vinger in de mond van je partner stoppen, of die van je partner in de jouwe nemen. Het gevoel van de zachte warmte binnenin een mond kan heel opwindend zijn. Ook het gevoel van een ander die aan je vinger zuigt, of jij die aan de vinger van je partner zuigt, kan seksueel heel opwindend zijn.
Ook het zachtjes knabbelen aan en bijten op het vlees van een vinger kan je heel prettige en prikkelende gevoelens bezorgen. Maar net als bij het kussen is het belangrijk dat je vinger aantrekkelijk is: sigarettengeur en rouwrandjes aan je nagels zijn niet erg sexy.

NEKKUSSEN
Er is bijna geen plekje op het lichaam dat het niet fijn vindt om gekust te worden. En het is meestal ook zalig om het te kussen. Maar slechts zelden geven kussen zoveel voldoening of kom je zo onder stroom te staan, als wanneer je iemands nek en hals kust.
Wanneer je een lichaam al kussend afgaat, worden nek en hals al te gauw overgeslagen. Omdat hij zo dicht bij de mond ligt, ga je gemakkelijker naar je partners lippen terug dan naar zijn of haar nek. De gevoeligste plekjes zijn de zijkanten en de zachte, donzige plekjes net onder de haarlijn. Ook het kuiltje tussen de sleutelbeenderen (in de hals) is een wauw-plek.
Kussen in de nek kunnen variëren van vluchtige, plagende zoentjes tot een zacht schrapen met je tanden, van likjes tot natte, zuigende zoenen. De nek is enorm gevoelig en reageert heel sterk op kussen en strelingen. Die kun je met gemak allebei tegelijk geven. Veel mannen en vrouwen zien de nek als een van de meest erogene en prikkelende zones van hun lichaam.
Een van de vreugden van het nekkussen is dat je hoofd zo goed past in de hals van je partner, waardoor je elkaars nek en hals kunt kussen. Het gevoel iemands nek te kussen wordt versterkt wanneer je je hele gezicht in een zacht plekje van je partners lichaam kunt begraven.
Je kunt jezelf werkelijk verliezen en je partner aanvuren door je mond en neus diep in dit gevoelige deel van het lichaam te begraven. Nekken en halzen zijn wonderlijk - geef ze wat ze toekomt.

ZUIGZOENEN
Een variatie op de nekkus is het geven en krijgen van zuigzoenen: je zuigt je open mond vast op een bepaalde plek van de nek van je partner en zuigt ongeveer een minuut lang.
Het kan heel opwindend zijn een zuigzoen te krijgen, omdat het heel passioneel is en omdat het zelfs een beetje pijn doet, en dat kan stimulerend zijn (maar wees zoals altijd voorzichtig met iets wat tot dingen kan leiden die een van beiden niet kan accepteren.) Het nadeel van zuigzoenen is dat de huid ervan gekneusd kan raken. Er blijft een rond, verkleurd teken achter op de plaats waar je het bloed tot net onder de huid gezogen hebt, zoals dat ook met een kneuzing het geval is.
Veel opgroeiende jongeren vinden zulke plekken in hun nek of hals fijn, want het is een teken dat ze aan hun vrienden kunnen laten zien of als een badge dragen, alsof ze willen zeggen: 'Kijk eens hoe volwassen ik ben,' of: 'Kijk eens hoe geliefd ik ben'. Misschien is het plezier dat ze eraan beleven nogal dubieus, omdat ze eigenlijk de beet willen om te laten zien dat ze heel intiem zijn geweest met een partner.
Zuigplekken geven of krijgen kán ook prettig zijn, maar ze zijn geen gezicht. Je kunt je wel trots voelen op een hoop plekken in je nek en je zult misschien door je vrienden wel vlugger voor vol aangezien worden, maar het kan eruitzien alsof je aan een galg hebt gehangen. Er is misschien ook iets niet helemaal in de haak als je in het openbaar een bewijs moet laten zien van iets wat privé is, iets wat eigenlijk tussen jou en je partner zou moeten blijven.
Sommige mensen zijn dol op zuigzoenen en willen ze om welke reden dan ook blijven geven of krijgen. Maar je kunt elkaar wel vurig en ruw in de nek of hals kussen zonder sporen na te laten. Een duidelijk zichtbare zuigzoen geven of krijgen is een keuze. Ik persoonlijk vind dat er heel wat beters is wat je met elkaars nek kunt uitspoken.

Zie ook volgende artikels:

Blijf haar superman
Valentijntips
tips valentijn
Kussen : inleiding
Zoenen in Gent
Praten en oogcontact tijdens zoenen
handkussen en oorkussen
Verschillende soorten kussen
romantische uitjes
Leren tongzoenen
Recente zoekopdrachten:
http://www.zoetie.eu/vingerkussen_vingerzuigen_nekkussen_en_zuigzoenen.htm | kusjes op de nek bij mannen | zoenen in de nek | kus in de nek betekenis | www.zoetie.eu | anything | hoe voelt een neck kus aan |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -